top of page
  • Foto van schrijverzielenvuur

Schilderen voor mijn meisje

Ergens in het begin van dit schooljaar had mijn dochtertje door dat mama kon schilderen. Vanaf toen kwamen de bestellingen binnen. "Mama, wil je ... maken voor mij?" "Mama, wil je ook ... schilderen voor mij?"

Dat werd ons ritueeltje op haar pedagogische studiedagen dit schooljaar: samen schilderen.

In november schilderde ik een leeuw voor haar.


In april het portret van huggy wuggy.


Beiden hangen nu te pronken in haar slaapkamer.


Ze is er echt blij mee en dat doet deugd. Ze lijkt trots dat mama speciaal voor haar enkele schilderijen gemaakt heeft. Een fijn gevoel.

Als bedanking kreeg ik een mooi schilderij terug van onze zwarte poes Muppet en een vogel in de tuin. (Smelt)


Wat ik eigenlijk het meeste koester zijn de momenten van fijn samen zijn met mijn dochter afgelopen jaar. Samen creatief bezig zijn. Twee grote liefdes in mijn leven kunnen combineren. Daar ben ik echt dankbaar voor.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page