top of page
  • Foto van schrijverzielenvuur

#quote #het leven #tijdelijk #schoonheid

Bijgewerkt op: 29 okt. 2021

Een quote over de tijdelijkheid van het leven en alles in het leven. Vroeger maakte dit me eerder melancholisch, nu ben ik hierdoor juist extra dankbaar en geniet ik van de kleine dingen.


Omdat mijn dochter in de laatste kleuterklas zit, geniet ik nog extra van deze fase in haar leven. Omdat ik nog maar enkele jaren dertiger ben, probeer ik er het meeste uit te halen. (Als ik nu meer aan lichaamsbeweging doe en gezonder eet, kan ik misschien nog veel ouderdomskwaaltjes voorkomen.) Nu de blaadjes mooi gekleurd zijn, ga ik vaker wandelen in het bos en trek ik volop foto's om later terug te bekijken.


Over de herfst gesproken. Deze quote doet me denken aan mijn werkje met de herfstbladeren. Toen maakte de tijdelijke schoonheid van de bladeren me nog verdrietig; intussen was het tijdelijke karakter de saus geworden waardoor alles in het leven juist dat extra beetje smaak had. Het is maar hoe je het bekijkt!


Lay-out: Quotes Creator

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page