top of page
  • Foto van schrijverzielenvuur

#quote #blauwe maandag #blauwe lucht #gelukkig zijn

Bijgewerkt op: 1 nov. 2021

Maandag 18 januari 2021, de zogenaamd meest deprimerende dag van dat jaar.


Die maandag was het net stralend weer. Ik had zopas mijn zoontje naar school gebracht en kwam thuis na een ontspannen autorit. Even bleef ik in de tuin staan en keek naar de lucht. (Dat doe ik echt vaak, heb ik al gemerkt.) Wat genoot ik van het blauwe tafereel dat ik daar zag. Ik ademde diep in en uit. De frisse ochtendlucht vulde mijn longen. Op dat moment was ik dankbaar dat het geen slechte dag voor me was. Ik voelde me best goed en er waren geen grote moeilijkheden in mijn leven. Dat jaar had ik zelfs geen last van een winterdip. (Meestal valt er in januari weinig met me aan te vangen.) Waar was die depressieve Ann naartoe?


Ik mocht mezelf gelukkig prijzen en deed dat ook. Mijn blauwe maandag was er één met een mooie helderblauwe lucht.Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page